Divendres dia 27 d’abril a les sis de la tarda és va presentar el cartell i programa de la 9a Fira Conte va! Va de contes a la terrassa de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell. Van parlar per part de l’associació la Mercé Mestres que va presentar la programació de la Fira i Sebastià Serra va presentar l’exposició. El cartell el va presentar l’autora del cartell la il·lustradora Anna Mongay, que va dir unes paraules. L’acta el va tancar la regidora d’Educació, Ocupació, Gestió de Talent i Persones i Cultura en representació  municipal, va ser un parlament molt emotiu en record de la Judit.

En el vestíbul de la Biblioteca hi ha una exposició de tots els cartells de les fires anteriors i exposició de contes i llibres dedicats a la Fira.

Recull de fotografies de Juanma Cuevas (El Tinter de Colors) i Jaume Sendra-