La Fira “Conte va! Va de contes” torna a aquest dissabte a Vilanova

La cuina dels contes és el fil conductor de les activitats que, a causa de la situació sanitària, no es faran al carrer

REDACCIÓ VILANOVA I LA GELTRÚ 04-05-2021 15:58 Lectures 2736

La Fira “Conte va! Va de contes” torna a aquest dissabte a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La Fira “Conte va! Va de contes” torna a aquest dissabte a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Aquest dissabte se celebra la vuitena edició de la Fira “Conte va! Va de contes” organitzada per l’Associació per la Literatura Infantil i Juvenil Judit Sendra Garcia. A causa de la situació sanitària, la Fira d’enguany es presenta en un format més reduït, amb activitats que es desenvoluparan dins equipaments municipals, sota el fil conductor de la Cuina dels contes

Dissabte 8 de maig, de 17 a 20 hores, als jardins del Museu Romàntic Can Papiol s’hi farà l’activitat Berenar de Contes. Amb sessions cada 15 minuts, els assistents podran escoltar tres contes en família, a càrrec de l’Associació de Narradores i Narradors Anin

Les entrades es poden adquirir a la biblioteca Armand Cardona Torrandell,  al preu de 3 euros.

La segona activitat organitzada per aquest 2021 és l’exposició Conte va! Va de contes que es podrà visitar del 14 de maig fins al 13 de juny al Centre d’Art Contemporani La Sala. L’exposició vol mantenir-se com una cita de referència de la il·lustració contemporània al nostre país.

Com cada any, la selecció de participants de la mostra és causada pels il·lustradors que van exposar l’any anterior creant així una riquíssima xarxa.

La Fira compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, especialment de les àrees relacionades amb la Cultura i l’Educació. Es tracta d’una fira consolidada dins el programa cultural de la ciutat que ofereix un ampli programa d’actes per a un públic familiar. El cartell de l’edició d’enguany és obra de la il·lustradora Eva Sans Ribera.