Aquest dissabte torna a Vilanova la fira Conte va! Va de contes

0
   

Serà en format minimanista. Res a veure amb les set edicions anteriors. Però servirà almenys per mantenir-ne l’esperit. Aquest dissabte l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia organitza una versió reduïda de la fira Conte va! Va de contes, que l’any passat es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. No es podrà fer a la plaça de les Neus, com és habitual, sinó que es concentrarà als jardins de Can Papiol, on l’Associació de Narradores i Narradors ANIN explicarà a la mainada un “Berenar de Contes”. Serà de 5 de la tarda a 8 del vespre i l’accés tindrà un preu de tres euros. Un cop dins, els infants podran escoltar tres contes en família, amb una durada total d’uns 45 minuts (un quart d’hora per conte) i hi haurà aforament limitat. Les entrades es poden obtenir a la biblioteca Armand Cardona.

Mostra d’il·lustradors a La Sala

Això a banda, el festival comptarà també amb una exposició al Centre d’Art Contemporani La Sala, que es podrà visitar del 14 de maig al 13 de juny. La mostra vol mantenir-se com a cita de referència de la il·lustració contemporània a Catalunya. Com cada any, la selecció de participants corre a càrrec dels il·lustradors que van exposar l’any anterior. L’exposició també tindrà com a fil conductor “la cuina dels contes”. Hi participaran Francesca Assirelli, Maria Beitia, Lluis Cadafalch, Canizales, Anna Font, Seta Gimeno, Emily Hare, Luciano Lozano, Marta Montañá, Susana Pérez Barrera, Montse Rubio, Sara Sánchez, Teresa Suau, Dani Torrent i Elena Val.

L’autora del cartell de la fira Conte va! Va de contes és la il·lustradora vilafranquina Eva Sans, que ja havia dissenyat el cartell l’any passat i que per culpa de la covid-19 no es va arribar ni a presentar. El cartell de Sans, col·laboradora habitual de la fira, és el mateix previst per al 2020.