La Guilla Teatre us proposa un maridatge entre el llenguatge de titelles i el món del clown.
Un espectacle que gira al voltant de la iŀlusió i les expectatives de les vacances, les frustracions quotidianes, els conflictes de la convivència, i la barreja d’emocions i sentiments que aporten als educadors la criança de l’infant.

SINOPSI

Tots tenim el desig de viure aventures inoblidables, de passar uns dies de descans i tranquil·litat en un illa paradisíaca. Els personatges d’aquesta història han aconseguit aquesta fita, han viatjat fins a l’illa de Quimera amb la intenció de passar-hi uns dies fantàstics i fer realitat el somni d’unes vacances idíl·liques, per sortir de la quotidianitat. Entraran en un nou món de somnis i il·lusions, on res pot ser i tot és possible, un lloc sense mòbils ni connexció a internet, un món on només la imaginació hi té cabuda. Benvinguts a QUIMERA, l’aventura de la vida!
Durada: 50 minuts.
Idioma: Català.

Teatre Principal dues funcions

11 de maig 17 i 19 hores

Venda d’entrades: http://www.elprincipal.cat/946/3/familiar/quimera/  i una hora abans de començar al mateix teatre