En el bonic  espai de les Biblioteques de la 6a fira conte va! Va de contes, es van lliurar els premis del concurs “Puja al tren!” 2a edició, concurs de lectura organitzat per la Xarxa de Biblioteques Municipals Penedès- Garraf.

A Vilanova i la Geltrú, a través de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat, aquesta proposta ha engrescat a llegir a una vuitantena d’escolars de l’Escola El Cim, Santa Teresa, L’Arjau, Itaca, Sant Jordi, Canigó, Pompeu Fabra, Sant Bonaventura, Volerany, Llebetx, L’Aragai, Cossetània, Ginesta, Providència, Pia, La Pau i Franciscans.

Tots els participants que han completat un mínim de tres lectures han rebut un diploma acreditatiu de diversos obsequis. l’escola amb mes participants ha estat per l’Escola El Cim.

Els guanyadors han estat Kawttar Laaouina i Lucía Gargallo Antúnes, de l’escola Divina Providència, i Fiona Salvó Vidal de L’Arjau.

Fotografies de Juanma Cuevas del Tinter de Colors i BiblioBlog-Una mar de lletres  http://www.vilanova.cat/blog/armandcardona/?p=17901