Impressionant i fantàstic la fusió de narració i música del conte Saltironets a la 6a Fira Conte va! Va de contes. Aquest conte a causa de la pluja és va traslladar a la Sala Polivalent de l’Escola i conservatori de música municipal Mestre Montserrat,

Felicitar a l’autora i narradora Susana Peix, a  l’actriu Montse Panero amb el paper de Saltironets,  l’interpretació en llengua de signes catalana d’Enric Lluch i la meravellosa interpretació de la Banda de Música Mestre Montserrat dirigida per el mestre Emili Serrano… Moltes felicitats!!!

La Saltironets era una nena que somiava arribar a la lluna per regalar-li els seus contes. Estava convençuda que si saltava prou amunt aconseguiria arribar-hi, i per això sempre anava saltironejant a tot arreu…

El conte que la Susana Peix va dedicar al comiat de la Judit, ha tornat amb un nou format de fusió de narració i música, amb fragments de Pilatus montain, Toylant Suit i Os passaros do Brasil.

Reportatge fotogràfic de Juanma Cuevas del Tinter de Colors