Divendres 18 de maig – 20:00h Centre d’Art Contemporani La Sala (Sala de les Columnes)
Activitat gratuïta.
Concert basat en la pel·lícula “The princess bride” (1987) de Rob Reiner, creat en motiu del centre d’interès 2017-18 de l’ECMM “La música i els contes” i el “Conte va! Va de contes”. Música de Mark Knopfler, Thomas Morley, Adam Young, Bernard Hermann, Eloi Fuguet i d’anònims. Arranjaments d’Eloi Fuguet. Textos: Joan Terol, Elena López i Joan Manuel Chouciño.
Intèrprets:
– Flautistes de bec: Margarida Prat, Eloi Vallès, Laia Vicedo, Raul Valle, Esther Valle, Nil Maymí, Arnau De Arias, Ariadna Gil, Verónica Baig, Cristina López, Marina Martínez, Anna Manzano i Martí Soler.
– Arpistes: Eire Requena, Caoimhe Silva, Mercè Parra, Martina Gallego, Júlia Tella
– Arpista acompanyant: Joan Manuel Chouciño
– Violoncel: Jan Maymí
Recitador: Joan Terol
Preparació i coordinació: Eloi Fuguet i Joan Manuel Chouciño
Direcció: Eloi Fuguet