Titelles combinats amb kamishibai…

Aquest conte de Taï-Marc Le Thanh ens convida a viatjar fins les estepes de Mongòlia on trobarem l’Allau i el seu bisó Aristòtil.

SINOPSI: Un bon dia, el pare de l’Allau li va regalar un cavall… i clar, ell el va muntar de seguida, però el cavall no es va voler moure; llavors, molt poc a poc, l’Allau va baixar del cavall, se’l va mirar fixament, va obrir bé la boca i… nyam! se’l va menjar! Després d’haver de buscar una altra muntura, decideix sortir a cercar aventures. Els somnis de conquesta d’aquest noi terrible i el seu encant irresistible ens aporten una reflexió sensible i divertida sobre el sentit de la violència.

Consulta la pàgina web de Tirabec.

6a Fira Conte va! Va de contes
12 de maig de 2018 a les 11,15 hores
Marató de contes escenari plaça de les Neus
Activitat inclusiva amb llengua de signes catalana