La presentació es va fer a la biblioteca Armand Cardona, en un acte amb els voluntaris de la Fira
La presentació es va fer a la biblioteca Armand Cardona, en un
acte amb els voluntaris de la Fira
El 14 de maig torna la fira ‘Conte va! Va de contes’
Ja s’ha presentat el programa de la 4a edició, que inclou tallers, conta contes i espectacles, amb els infants com a principals protagonistes i amb els contes com a eix principal

La presentació es va fer a la biblioteca Armand Cardona, en un acte amb els voluntaris de la Fira

Ja s’ha presentat el programa de la 4a edició, que inclou tallers, conta contes i espectacles, amb els infants com a principals protagonistes i amb els contes com a eix principal
Amb la participació de la regidora de Cultura, Teresa Llorens, dimecres els membres de l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García van presentar a la biblioteca Armand Cardona el programa d’actes de la 4a edició de la fira “Conte va! Va de contes”. Una Fira que, després de tres edicions, gaudeix del seu propi lloc dins l’agenda cultural de la ciutat i que ofereix un ampli programa d’actes per a un públic familiar.

La Fira se celebra, com cada any, el segon dissabte de maig, i centra la seva activitat en diversos actes gratuïts al voltant de la plaça de les Neus. L’eix principal són els contes, amb una marató que dura tot el dia i que inclou el lliurament de premis del concurs de creació literària que promou la mateixa Associació, i en el qual aquest any han participat més de cinc-cents nens i nenes.
Tallers, il·lustradors en directe, una gimcana, espai de signatures per a autors i il·lustradors, intercanvi de llibres i moltes altres propostes es desenvolupen simultàniament.
Els espectacles infantils i familiars s’ofereixen a la tarda. Al Castell de la Geltrú es podrà gaudir de “Glú, el viatge d’una goteta d’aigua”; als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, “Saltironets”; i al Teatre Principal, un petit musical, “La Granja”, que tindrà un cost de 3 euros.
Durant tot el dia, i per qui vulgui col·laborar amb el finançament de la Fira, hi haurà una paradeta de marxandatge a la Plaça de les Neus.

Com a activitat complementària a la Fira, destaca l’exposició col·lectiva “Conte va! Va de contes” al Centre d’Art Contemporani La Sala, que mostrarà els treballs d’una trentena d’il·lustradors, i que es podrà visitar fins al 12 de juny. La inauguració serà divendres 13 de maig a les 20 h.

El cartell de l’edició d’enguany és obra de l’il·lustrador barceloní Lluïsot.
La Fira compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Cultura. Les biblioteques municipals, a més, disposen d’un espai on es realitzaran activitats al llarg de tota la jornada, i on els més petits podran trobar els seus personatges més coneguts: la Ratoliva i l’Ànnia la veterinària.
El grup d’animació infantil Soni com soni serà l’encarregat del fi de la jornada dedicada a la literatura infantil en totes les seves vessants.

Podeu consultar el programa de la Fira aquí