En el marc de la 3a Fira Conte va! Va de contes la companyia “Genovesa, Narratives Teatrals” ens representaran l’espectacle “Formigues a la cuina”,  al patí del Castell de la Geltrú, dissabte 9 de maig de 2015. 
Hi haurà dos passis: a les 18h i a les 19:15h.
L’entrada és gratuïta i l’espectacle està adreçat a infants a partir de 5 anys.

“Formigues a la cuina” és un conte editat per
Piscina un petit oceà”, amb text de  Joan Camises, il·lustracions de Marta Contreras.


(Llibre seleccionat com a un dels millors llibres 2013 pel Consell Català LIJ al XXX Saló del llibre Infantil i Juvenil de Catalunya).


“Diuen que les formigues són golafres, també diuen que prefereixen els matins assolellats d’estiu a les fredes tardes d’hivern, i que es fan la casa en llocs estranys, molt estranys. De vegades, com és el cas, es fan la casa en un racó de la cuina de la casa d’algú altre”.