Magnifica exposició amb motiu de la 2a Fira Conte Va! Va de contes amb 37 il·lustradors, alguns de les Terres de l’Ebre, presenten la seva interpretació gràfica de diferents poemes de la Joana Raspall dels seus llibres “Com el Plomissol” i “Escaleta al Vent” Idea i direcció de l’Ignasi Blanch, il·lustrador i professor d’il·lustració i un gran col·laborador de la nostre fira.

Els il·lustradors: Gisela Messing, Anna Duriez, Maria Tesón, Marta Freixas, Ona Avilés, Santi Caldú, Ferran Orta, Raúl Vélez, Roser Gay, Sara Diego, Lidia Gázquez, Jan Barceló, Sole Rodrígez, David del Fresno, Sònia Pérez, Maria Martinez, Blanca Vizán, Blanca Martinez, Xavier Mula, Xantal Grau, Andrea Sirisi, Anna Baquero, Maristella Mangipinto, Joana Bruna, Anna Castell, Laia Capdevila, Lluís Grau, Mentxu Pérez Llorca, Lluís Chavarria, Hernan en H (dues obres), Gerard Arasa, Frederich Sancho, Toni Térmens, Núria Feijoo, Cinta Ramos i Laia Jou.
L’exposició es va celebrar a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell del 9 de maig al 9 de juny.

Mireu la velleta. Passa cada dia
caminat amb compte
de no ensopegar.
És la seva tasca
passejar una mica
i duc, de passada,
la bossa de pa.
Han florit les roses;
ella se n’adona:
-Ai, la primavera!
Ja se sent l’olor!…

Inauguració de l’exposició el divendres 9 de maig al patí de la Biblioteca