Per fi!! i després de tant de temps organitzant la 1a Fira Infantil, Conte va! Va de contes, ahir vam gaudir d’un dia inoblidable a Vilanova i la Geltrú, una jornada carregada de la màgia dels contes.

Des de l’Associació pel Foment de la Literatura Judit Sendra García només poden tenir paraules d’agraïment a totes les persones que ho vau fer possible: autors, il·lustradors, talleristes, editorials, llibreries, biblioteques, artistes, col·laboradors, voluntaris… i públic és clar! Sense vosaltres Conte va! Va de contes no hagués estat possible. Un engranatge perfecte on tothom ha fet la seva funció.

La plaça de les Neus es va omplir d’alegria i es respiraba molt bon ambient: el Teatre principal, el Foment vilanoví, el museu Can papiol… i els carrers? els carrers estaven plens de famílies gaudint dels contes!!!

Estem impacients per començar a preparar la propera, 2a Fira Infantil Conte va! Va de contes. Tenim un any per endavant per organitzar aquesta segona trobada… Ja podeu reservar la data a les vostres agendes perquè dissabte 10 de maig de 2014 tornem!!

Trobareu un tastet de fotos al nostre Facebook
Gràcies pel vostre suport, gràcies per ajudar-nos a fer realitat aquest somni… No ens cansarem mai de repetir-ho. Gràcies, gràcies i mil gràcies!! La nostra Judit es mereixia això i molt més!

CONTE VA!!!!