Nosaltres sóm l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra García i gràcies a tots vosaltres la Fira Conte va! Va de contes va arrencar dissabte 11 de maig de 2013, a Vilanova i la Geltrú per homenatjar la nostra estimada Judit. Vam començar aquesta aventura set persones i amb el temps tenim noves incorporacions.

Ens voleu conèixer??

Amb el cartell de la Primera edició de la Fira… (any 2013)

Jaume Sendra: Pare de la Judit, és qui posa el seny, la constància i el que està allà on el necessitem! (per sort està jubilat). Es qui es baralla perquè els números quadrin i va amunt i avall amb els logos de tots els que hi participen per muntar un bon “photocall” i procurant que no ens oblidem d’agraïr les col·laboracions a tots els participants.
Cristina Cosculluela: Amiga de la Judit, dirigeix l’escola Volerany on va treballar els darrers anys. Compta amb la col·laboració d’uns companys, un ampa i uns alumnes envejables que han donat vida als dibuixos de la Judit. La seva frase favorita és “Cap problema, no patiu que això està fet”. Com? és un misteri, però aconsegueix impossibles!!
Anna Gonzàlez: Amiga de la Judit, es dedica a temes de direcció en el món del cinema i ha coordinat a la perfecció tots els temes de vídeo i promoció. S’ha recorregut mig Barcelona fent encàrrecs i li han fet un passi VIP a la Renfe amb tant viatge amunt i avall. A la seva llibreta no falta ni un punt ni una coma. Tot està apuntat i no se li escapa ni una!

Reunió per la 2a Fira (any 2014)

Amaya Sojo: Amiga de la Judit, professora de secundària. No para ni un segon perseguint a tots els il·lustradors per aconseguir una exposició col·lectiva de gran qualitat  i una mostra de productes il·lustrats fantàstics per a la Fira. S’ha tret un màster d’emmarcatge i de col·locació de focus perquè tot quedi molt ben il·luminat.
Pau Comas: Marit de la Judit, mestre de primària. És “the boss…” el capità del vaixell!! Tot és culpa seva. Va proposar aquesta aventura i tots ens vam apuntar com a tripulació… Ens mima al màxim i sempre ens espera amb un bon berenar quan hem invait casa seva. A l’abordatge!!!
Cesca Mestres: Editora de contes infantils i amiga de la Judit. Te un llistat que no s’acaba mai de contacontes, il·lustradors, autors… i una mare “la Trissi” que ens va fer uns “xalecs” molt molons per a la Fira. Ens va editat “el conte de la Fira”, Saltironets amb el cep i la nansa edicions. Un conte meravellós que mantindrà en el record a la Judit amb el que més li agradava, els contes.

Esteve, Pau, Jaume, Cristina, Susana, Cesca i Amaya (Expo La Sala 2015)

Esteve Albiol: Amic de la Judit, és mestre a l’escola Sant Bonaventura on van treballar plegats uns anys. L’Esteve es va unir a nosaltres a la segona edició de la Fira tot i que ja va treballar de valent a la primera. Té un master en coordinació de tallers i talleristes. El veureu córrer amunt i avall per la Plaça de les Neus!!
Susana Peix: Bibliotecària, autora i amiga de la Judit. Va escriure el conte Saltironets per acomiadar la Judit i li segueixen brillant els ulls cada vegada que l’explica… “La Peix” és l’alegria de la huerta. Te tota la Fira emmagatzemada al cervell i sempre ens sorpren amb alguna idea nova!

Noves incorporacions a la junta: Núria, Laia i Mercè (reunió a La Carpeta Moderna 15 febrer 2016)

Mercè Mestres: Amiga de la Judit des de la infantesa. Es va incorporar a la Junta al final de la tercera edició tot i que ja col·laborava activament en els equips de decorats i voluntariat. Entre d’altres ha estat el nostre enllaç més dinàmic amb la dissenyadora del programa i de la nova imatge dels “ninos” que ens identifica!
Laia Guinda: Amiga de la Judit que també es va incorporar al final de la tercera edició i com la Mercè col·laboraba activament en equips de decoració i voluntariat. És capaç de muntar una gimcana amb gran enginy del no res!

La Saltironets era una nena que somiava regalar els seus contes a la Lluna…

A tot aquest equip hem de sumar a quatre petites joies que han nascut amb la Fira. El Jan, la Carmina, la Siena i el Roger que porten de corcoll a les seves mares i ens les deixen a “estonetes” per poder tirar aquest projecte endavant.