Aquest matí al programa “El tema del dia” amb Jordi Martí, han entrevistat a la Susana Peix que ha explicat tot el que podreu gaudir a la Fira Conte va! Va de contes el proper dissabte 11 de maig. Si no l’heu pogut escoltar en directe, aquí teniu un enllaç des d’on ho podeu fer:

ESCOLTAR L’ENTREVISTA

La Susana ens ho explica tot, tot, tot!! I també han parlat del plaer per la lectura, no us ho podeu perdre!

Aquí teniu el plànol amb les localitzacions on s’ubicarà la Fira:

A: Plaça de les Neus: Que arreplegarà totes les activitats de carrer, amb tallers, marató de contes, personatges… (de 10h a 20h).

B: Teatre Principal: Espectacle “Les 1001 nits” amb la companyia Peus grossos (a les 17h i 19h).

C: Foment Vilanoví: Escenificació del conte “Saltironets” amb la companyia Momepane (a les 16.30h i 18.30h).
C: Foment Vilanoví: Exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola de la Dona Francesca Bonnemaison: “Prínceps, herois i valents” “Nenes, bruixes i princeses” (del 10 de maig al 9 de juny).

D: Jardins del Museu Can Papiol: “Contes il·lustrats” a càrrec de Subi & Anna (a les 17.30h i 19.30h).

E: Centre d’Art Contemporani La Sala: Exposició col·lectiva “Conte va! Va de contes” amb els il·lustradors: Lluís Amaré, Marta Balaguer, Ignasi Blanch, Mariona Cabassa, Mercè Canals, Lluís Ferrer, Glòria Fort, Carles Hernàndez, JuanolO, Òscar Julve, Cristina Losantos, Rosa del Rey, Sebastia Serra, Jordi Sunyer, Joan Thelorius, Jordi Vilà Delclós i Roger Zanni (del 10 de maig al 9 de juny).
E: Centre d’Art Contemporani La Sala: Exposició “El racó de la Judit” amb un recull d’objectes i decorats que la Judit utilitzava per explicar els seus contes (del 10 de maig al 9 de juny).