Cada dia es va fent més visible la feina que des de l’estiu passat l’Associació estem realitzant per fer realitat un somni. Muntar una Fira de contes en homenatge a la Judit a Vilanova, i com diu l’article del Diari de Vilanova d’aquesta setmana, “omplir un buit que hi havia a la nostra ciutat”.

Conte va! va de contes, neix del desig de continuar gaudint de la Literatura Infantil tal i com ho feia la Judit: mestra, contacontes i gran amant dels contes il·lustrats.
La proposta d’aquesta iniciativa pretén promoure l’oferta cultural a Vilanova i la Geltrú i va adreçada tant a infants i joves com a adults que vulguin gaudir d’una jornada dedicada als contes en totes les seves vessants: l’escriptura, la lectura, la il·lustració…
Des de l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia, volem agraïr tot el suport que estem rebent i esperem que tots plegats poguem gaudir d’una gran festa dels contes el proper 11 de maig!