Dissabte passat els nens i nenes de la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes van gaudir de la pre-estrena del conte Saltironets, el conte que la Susana Peix va escriure a la Judit Sendra i que ha il·lustrat el Jordi Sunyer.

Aquest conte, publicat pel Cep i la nansa edicions serà un dels espectacles que podreu veure l’11 de maig en el marc de la 1a Fira Conte va! va de contes de la ma de la Montse Panero una fantàstica actriu que saltironant, saltironant escenificarà el conte al Foment Vilanoví.

La presentació oficial del conte és el proper dissabte 20 d’abril a les 12h del migdia a la biblioteca Armand Cardona. Com sempre que es presenta un Ginjoler, col·lecció de contes adaptats a la llengua de signes catalana, hi haurà una intèrpret en aquesta llengua. Podreu escoltar, veure i gaudir de l’hora del conte i de la cançó que l’acompanya “La cançó de la felicitat” que tots aprendrem a cantar amb la llengua de signes.

En finalitzar el conte podreu gaudir del visionat del conte animat i tot seguit els autors us signaran el vostre exemplar que podreu comprar a la mateixa biblioteca.

US ESPEREM!