Us agradaria sentir la història d’un ratolí de bosc que fa un viatge a la sabana i hi troba l´amor de la seva vida? O potser una d’un pintor molt original i divertit?
A la Fira Conte va! Va de contes el Subi i l’Annaus els explicaran!
“El Quimet i la Martina” i “El pintor de petxines” i qui sap si algun conte més seran els protagonistes als Jardins del Museu Can Papiol. Hi haurà dues sessions: a les 16.30h i a les 18.30h (l’entrada és gratuïta i l’aforament limitat).

En Subi i l’Anna són un tàndem que fa 12 anys que treballen en el món dels contes infantils. L’Anna escriu les històries i és l’encarregada d’explicar-les durant l’espectacle. Mentre es narra el conte, en Subi l’acompanya amb els seus dibuixos. És el que ells anomenen “Sessions de contes il·lustrats”.
Tots dos formen: Subi & Anna il·lustració i literatura, un bloc on els contes i els infants són els protagonistes. El Subi i l’Anna, Combinen la seva tasca creativa amb la difusió permanent de les seves propostes a biblioteques i escoles, i els seus contes han estat publicats a d’altres països en diferents llengües.
Han guanyat gran quantitat de premis entre els que destaquen l’Apel·les Mestres de 2008 amb una obra dedicada a Charlie Rivel: “Charlie, nas de llautó”, també el premi Baldiri Reixach pel projecte “Els Tresors de la Laia” i el 1r premi del concurs de contes Lactància i Criança amb el relat “La princesa Violant”.
No us els perdeu!