Avui han penjat a la façana del Teatre Principal, la programació de la Temporada març-juny i ja podem veure “Les 1001 nits” de la Companyia Peus Grossos, actuaran el dissabte 11 de maig a les 17h i 19h, en el marc de la Fira infantil Conte Va! Va de contes organitzada per l’Associació pel foment de la lectura Judit Sendra García.
 

La Companyia Peus Grossos està formada per un grup de nois i noies de Vilanova i des de l’any 2000 realitza adaptacions de contes clàssics al Teatre. Fa ben poc vam fer una entrada amb més informació, cliqueu aquí.

L’estiu passat amb aquest espectacle aquesta jove Companyia va guanyar el Primer concurs de Teatre Jove Clap. L’11 de maig el podrem gaudir a Vilanova per primera vegada, ja que forma part de les activitats que es realitzaran en aquesta Primera Fira Infantil Conte va! Va de contes.

Poc a poc anem desvetllant els continguts de la Fira… Preneu nota!