Els membres de l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia estem molt contents per la gran participació en la 6a edició del concurs de contes Conte va! Va de contes.
Han participat  587 nens i nenes, i hem rebut contes de molta qualitat.
Volem agrair tos els participants i les escoles que ho han fet possible.

El jurat ha estat format per: Pau Comas, Cristina Cosculluela,  Sílvia Giralt, Maria José Hernández, Marta Larosa, Diana Martínez, Mercé Mestres, Iria Villahermosa

A continuació el llistat dels contes premiats de la 6a edició, un primer premi per les categories a,b,c,d,e,f, g, h.

Premi Categoria “a” de 8 a 9 anys (3r de Primària) “El Paper” Pseudònim: “Hose Luís” de Gerard Beamonte Sánchez.

Premi Categoria “b” de 9 a 10 anys (4t de Primària) “En Jota, Egipte i el Secret de la Vida” Pseudònim: “JoBe la” de Laia Luna.

Premi Categoria “c” de 10 a 11 anys (5è de Primària) “La Fàbrica de llaminadures” Pseudònim: “Paulina Escudero” de Anna Ariza Rodríguez.
Premi Categoria “d” de 11 a 12 anys (6è de Primària) “T’agraden les maduixes?” Pseudònim: “Hermione Granger” de Patricia Ortega Fierro.

Premi Categoria “e”  alumnes en necessitats educatives especials:   Premi desert

Premi Categoria “f” al conte més original: “Un gos, un gat i els dos ben tarats” Pseudònim: “la guindilla picante” de Sílvia Manzano Palomo.

Premi Categoria “g” al conte més divertit: “Còsmics introducció” Pseudònim: “Maincraffo” de Víctor Planas Rull.

Premi Categoria “h” al conte millor il·lustrat: “Carla i el misteri del quadre robat” Pseudònim: “El panda moderno” de Aina Girón Estévez.

                          MOLTES GRACIES!!!