Els membres de l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia estem molt contents per la gran participació en la 5a edició del concurs de contes Conte va! Va de contes.
Han participat  548 nens i nenes, i hem rebut contes de molta qualitat.
Volem agrair tos els participants i les escoles que ho han fet possible.

El jurat ha estat format per: Esteve Albiol, Pau Comas, Cristina Cosculluela, Silvia Giralt, Marta Larrosa, Cesca Mestres, Mercé Mestres i Susana Peix.


A continuació el llistat dels contes premiats de la 5a edició, un primer premi per les categories A,B,C, D i E 


Premi Categoria “A” de 8 a 9 anys (3r de Primària) “Sam i la pomera dels desitjos” Pseudònim: “Mama Mia!” de Bruno Gázques Morcillo de l’Escola Volerany

Premi Categoria “B” de 9 a 10 anys (4t de Primària) “Viatge entre contes” Pseudònim: “Pandereta ’18” de Esther Benavent Hernández de l’Escola Ítaca.

Premi Categoria “C” de 10 a 11 anys (5è de Primària) “Un Viatge inesperat” Pseudònim: “Roxy 22@@” de Carla Pascual Borge del Col·legi Sant Bonaventura.

Premi Categoria “D” de 11 a 12 anys (6è de Primària) “Jo seré escriptora com la meva àvia” Pseudònim: “Lua” de Claudia Boga Carmona de l’Escola Cossetània. 

Premi Categoria “E” Alumnes amb necessitats educatives especials “EL PAPA CAU AL RIU” Pseudònim: “SÚPER Baac” Aula Alfàbrega de l’Escola El Cim. 

 MOLTES GRACIES!!!Anirem publicant els contes guanyadors al bloc!