El passat divendres es va presentar al Teatre Principal la programació d’arts escèniques del Teatre Principal, l’Auditori Eduard Toldrà i La Sala. 
Entre totes les activitats previstes dues són de la nostra Fira conte va! Va de contes, aquest any la cinquena edició. 
Sebastià Serra ens va explicar l’exposició d’il·lustradors de La Sala, la inauguració serà el divendres 12 de maig i aquest any amb 65 il·lustradors confirmats i 135 obres exposades a la Sala de les Voltes.
La Susana Peix ens va explicar l’espectacle de fusió de narració i dansa del nostre conte, la Saltironets a càrrec de la seva autora Susana Peix i el Ballet Jove EternDansa, amb dos únics passis a les 17h i a les 19h.
El dissabte 18 de febrer a les 11 hores s’obrirà la venda per Internet i a les taquilles del Teatre Principal.