Aquest any el casal d’estiu de l’Escola Ítaca col·labora amb la fira Conte va! Va de contes, els nens i nenes del casal faran moltes activitats relacionades amb els contes, hi hauran contacontes, tallers i un dels contes que treballaran serà “Saltironets” icona de la nostra fira.
Els més grans faran un projecte on es vol conscienciar els nens i nenes que es pot treballar en equip i com d’important, pot ser col·laborar i ser solidaris. Tots els dilluns començant per el 27 de juny i els de juliol, estaran en una parada a la Rambla Principal (davant del CAP JaumeI) venent llaminadures. Els diner recaptats seran per la propera fira Conte Va! Va de contes, el 13 de maig del 2017.

El casal l’organitza l’AMPA de l’escola Ítaca amb la col·laboració de l’Associació Kitxalla.

La nostra Associació esta molt agraïda per aquest projecte solidari per la nostra fira Conte va! Va de contes…Moltes Gràcies!!!