Divendres 13 de maig a les 20h, inauguració de l’exposició col·lectiva de professionals de la il·lustració infantil Conte va! va de contes a La Sala (del 13 de maig al 12 de juny de 2016).

Dissabte 14 de maig de 10 a 21h, a la Plaça de les Neus,  carrer de Mossèn Cots, carrer Sant Pere, Rambla Principal, Teatre Principal, patí del Castell de la Geltrú, jardins museu Can Papiol i La Sala.

Exposicions d’il·lustradors, tallers, marató de contes, il·lustradors en directe, espai de biblioteques, gimcana, maquillatge, premis concurs de contes, un conte per Sant Jordi, parades de mercat, food-truck, signatures d’aut@rs – il·lustrad@rs, espectacle de  fi de festa.

Ens acompanyaran els Gegants petits de Vilanova, el Drac, La Ratoliva, l’Ània, la Peppa Pig, la Junie B.Jones, la superbruixa Tina o Kika, en Dolcet, el dimoni Cueta, la lluneta