Inauguració de l’exposició 2015
Il·lustradors i membres de l’Associació 2015

La mostra presenta els treballs de 30 professionals de renom de la il·lustració infantil.
Il·lustradors participants: Xavi Ramiro, Màriam Ben-arab, Gabriela Rubio, Chema Peral, Rocío Bonilla, Laura Borràs, Lola Roig, Josep Torres Balasch, Gemma Rigau de LLobet, Javier Andrada, Mercè Galí, Patrícia Prieto, Stefanie Pfeil, Glòria Fort, Sandra de la Prada,  Jordi Bernadí Nef, Joan Thelorious, Bruno Hidalgo, LLuïsot, Inma Lorente, Ricard Andrada, Mercè Tous, Laia Jou, Anna Aparicio Català, Martina Manyà, Victoria Esborraz, Bernat Muntés, Núria Feijoo, Gerard Bosch, Arnau Viñas i Laia Capdevila.

Inauguració de l’expo 2015
Taller de les escoles a l’expo 2015

(Cada any en donat a conèixer les obres de l’expo i aquest 2015 em tingut problemes fotogràfics i ho sentim molt per si falta alguna obra. Moltes gràcies a Jordi Bernadí Nef i Jaume de l’associació per les fotos d’aquest post)