Una gran activitat d’il·lustració en directe de ninots, ho vam poder gaudir gràcies a tots els il·lustradors que van participar i a l’empresa Kodick green desing experiences en seu a Neapolis de Vilanova, que ens van dissenyar la trentena de cartrons en forma de ninots.
El dia de la Fira una trentena de il·lustradors a la Plaça de la Neus en directe ens van crear i pintar uns simpàtics ninots, on una vegada acabada els nens i nenes es podien fotografiar posant la cara amb l’espaí vuit del ninot.
I aquí va la llista dels il·lustradors que vam poder gaudir de la seva obra:
Rocio Bonilla, emi huguet, Patricia Prieto, Gabriela Rubio, Laia Jou (Montse Roure), Bernat Muntés, Xavi Ramiro, Marta Fontanals, JuanolO, Liliana Fortuny, Roger Argemí i Batlle, Màriam Ben-Arab, Bruno Hidalgo, Ricard Aranda, Sebastià Serra, Gemma Aguado, Eli Ramirez, Montse Llop, Patricia Pérez-Hinojosa, maria i punto, Laura Borràs Dalmau, Mercè Tous, Bea, Judith Sells, Sandra de la Prada, Susana Leiva, Núria Feijóo i Joan Thelorious