Aquesta tarda, a les 20h tret de sortida de la 3a edició de la Fira Conte va! Va de contes amb la inauguració de l’exposició col·lectiva d’il·lustradors a la Sala d’Art Contemporani: La Sala.

Per seguir amb la tradició que vam iniciar l’any passat. Els il·lustradors que van ser convidats llavors, en aquesta tercera edició són els “convidadors”. Una bona manera de fer una bona xarxa d’il·lustradors que any rere any va creixent!
Aquest any participen:

Xavi Ramiro, Mariam Ben-Arab, Gabriela Rubio, Chema Peral, Rocío Bonilla, Laura Borràs, Lola Roig, Josep Torres Balasch, Gemma Rigau de LLobet, Javier Andrada, Mercè Galí, Patricia Prieto, Stephanie Pfeil, Glòria Fort, Sandra de la Prada, Jordi Bernadó, Joan Thelorius, Bruno Hidalgo, Lluïsot, Imma Lorente, Ricard Andrada, Mercè Tous, Laia Jou, Ana Aparicio, Martina Manyà, Victoria Esborraz, Bernat Muntés, Núria Feijoo, Gerard Bosch, Arnau Viñas i Laia Capdevila…

Il·lustració de Mercè Galí

Us esperem per a fer una copeta de cava!