A una setmana de la nostra 3a edició de la Fira Conte va! Va de contes ja us podem presentar el nostre programa. (descarrega el programa en pdf)

El tret de sortida de la Fira serà com sempre divendres, dia 8 de maig, amb la inauguració de l’Exposició col·lectiva en la que participen una quarentena d’il·lustradors al Centre d’Art Contemporani, La Sala.

Dissabte dia 9, tornarem a gaudir d’una jornada carregada d’activitats infantils i familiars a la Plaça de les Neus i ampliem la nostra ubicació al carrer Sant Pere on quedaran ubicades la Biblioteca amb un espai “chill out” per a gaudir de la lectura i els contes.

Durant tota la jornada, i des de les 10h del matí, a la carpa central hi haurà una marató ininterrompuda de contes i ens visitaran molts personatges que de ben segur sorprendran als més petits.

A la plaça de les Neus gaudirem d’una activitat d’“Il·lustradors en acció” amb la creació de personatges de contes. Com a novetat hi haurà una activitat d’il·lustració per a nens i nenes de manera simultània.

Per la tarda com ja és habitual es concentraran els espectacles infantils i familiars al Teatre Principal, al Castell de la Geltrú i al Museu Romàntic Can Papiol.

Des de l’Associació per al foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcíaus volem convidar a participar de totes les activitats que us proposem a l’hora que agraim la col·laboració amb la compra dels nostres productes: conte de la Saltironets, bosses, samarretes, gorres, xapes… i com a novetat aquest any una llibreta i un llapis de la nostra Fira i una barra de bar on podreu prendre un refresc i berenar pa amb xocolata!

Aquest any a més hi haurà un sorteig de dues il·lustracions cedides per dos dels il·lustradors que van participar l’any passat a l’exposició col·lectiva: Òscar Julve i Xavi Ramiro que molt amablement les van cedir a l’Associació per poder recaptar diners per a futures edicions.

Comença el compte enrere!!