Avui se ha presentat la Programació de Primavera a La Sala i Conte Va! Va de contes  i serà amb la II exposició d’Il·lustradors.

Dossier de premsa del centre d’art contemporani LASALA:

Conte va! Va de contes

 Del 9 maig al 8 de juny. Sala Oberta. Inauguració divendres 9 de maig a les 19h.
 Organitza: Associació pel foment de la literatura infantil Judit Sendra Garcia
Per segon any consecutiu La Sala acull aquesta exposició que mostra diferents treballs d’il·lustradors infantils com Sebastià Serra, Ignasi Blanch, Carles Hernàndez, JuanolO, Jordi Sunyer, Mercè Canals, Lluís Farré, Òscar Julve, Mariona Cabassa, Rosa del Rey, Cristina Losantos, Jordi Vila Delclós, Roger Zanni i Lluís Amaré, que van participar en la primera edició i que enguany conviden a altres il·lustradors a participar-hi com Xavi Ramiro, Chema Peral, Gemma Rigau de Llobet, Dani Jimenez, Màriam Ben-arab, Stephanie Pfeil, Gabriela Rubio, Antonio Ladrillo, Josep Torres, Javier Andrada, Loli Iglesias.
La mostra s’emmarca en la Fira Conte Va! Va de contes que tindrà lloc a Vilanova el dissabte 10 de maig.

Activitats complementàries:
Taller familiar amb motiu de la Fira de Contes.
Dissabte 10 de maig a partir de les 11h.