En el marc de la celebració de la 1a Fira Conte va! Va de contes, el Teatre Principal col·labora conjuntament amb l’Associació pel Foment de la Literatura Infantil i Judit Sendra Garcia, amb la programació de les 1001 nits, una versió de recull de contes de l’Orient (Espectacle guanyador del Premi Clap 2012) de la Companyia vilanovina Peus Grossos.
Dissabte 11 de maig a les 17 h i ales 19 h.

La companyia vilanovina Peus Grossos va nèixer l’any 2000. Es tracta d’una jove formació que realitza adaptacions lliures de contes clàssics, així com també obres originals escrites per ells mateixos. El disseny i la construcció de l’escenografia i els titelles també va a càrrec seu. En els seus espectacles sempre compaginen la interpretació de titelles i actors, compartint escenari i formant part de la mateixa realitat. La companyia està formada per vuit joves vilanovins d’entorn els vint anys i en la seva breu trajectòria ja han produït 7 espectacles.


Els malsons del rei de la nostra història són coneguts per tot el reialme i, a més, també té la mania d’empresonar les seves esposes un cop casats si no saben solucionar-li aquest problema. Porta 4.837 casament seguits i ja no queden dones en tot el país! El rei ha ordenat al primer ministre que li busqui una nova esposa, amenaçant-lo amb tallar-li el cap si no li’n troba cap. L’única noia que queda en tot el paísés la filla del ministre, Xarazad. La versió de Peus Grossos introdueix alguns tocs d’actualitat que fan que l’espectacle capti l’atenció de tots els públics.